Linkbuilding

linkbuildingLinkbuilding is een essentieel instrument in het proces van zoekmachineoptimalisatie. Voor het succes van een onderneming is het van groot belang om uw webpagina een hoge positie te laten innemen in de zoekresultaten van de bekende internetzoekmachines. Via een groter aantal bezoekers kan dit leiden tot een sterkere concurrentiepositie en tevens een grotere omzet. Kijkt u al jarenlang jaloers naar uw concurrenten en ziet u dat zij boven u verschijnen in de lijst met zoekresultaten op Google? Dan wordt het hoog tijd dat u serieus werk gaat maken van linkbuilding.

Is linkbuilding moeilijk uit te voeren?

Vrijwel iedereen kan op relatief simpele wijze zelfstandig aan linkbuilding gaan doen. Wel is het zo dat er kennis benodigd is om tot goede resultaten te komen. De meest eenvoudige manier is waarschijnlijk om aan uw leveranciers, klanten en partners te vragen of zij een link naar uw website op hun wegpagina willen plaatsen. Dit zal een goede start betekenen van linkbuilding waarmee direct al een resultaat behaald kan worden. U dient zich goed te beseffen dat het een doorlopend proces is. Google vereist een natuurlijk opgebouwd linkprofiel en zal dit ook als zodanig herkennen. Een gelijkmatig opgebouwde groei zal veel betere resultaten opleveren dan een gemanipuleerde tactiek. Automatische linkbuilding is dus niet de meest geschikte manier.

AaltenDesign heeft de benodigde kennis en ervaring in huis

Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt is het wenselijk te investeren in linkbuilding. Een dergelijke investering zal zich terugbetalen via hogere omzetten, zeker wanneer u het uitbesteedt aan een expert als AaltenDesign. Onze medewerkers beschikken over veel expertise over de gedragingen van Google. Wij weten als geen ander dat zoekmachines tegenwoordig niet vooral kijken naar de hoeveelheid backlinks, maar naar de relevantie en inhoud ervan. Dit maakt ons tot de perfecte partner voor u!