Optimale linkbuilding

Een tijdje geleden was ik op zoek naar iemand die voor mij mijn website kon voorzien van linkbuilding. Ik had namelijk al eens het een en ander gehoord over linkbuilding maar ik wist niet precies wat het nou eigenlijk was. Van een bevriende collega hoorde ik dat linkbuilding er toe bij kan dragen dat meer mensen je website kunnen vinden. Je vergroot je zichtbaarheid op het wereld wijde web zogezegd. Dat is natuurlijk wat iedere ondernemer wil wanneer hij klanten wil aantrekken. Ik ben jaren geleden een bedrijfje begonnen in synthetisch plastic en ik moet u eerlijk bekennen dat ik op meer klandizie had gehoopt dan dat ik tot een aantal maanden geleden had. Daarom leek het mij verstandig om mijzelf eens te gaan verdiepen in linkbuilding. Ik moet zeggen dat ik redelijk veel afweet van computers en dergelijke en dat ik dus ook verwacht had dat ik dit appeltje zelf wel kon schillen. Ik ging dus naar de plaatselijke bibliotheek en daar heb ik een aantal boeken over linkbuilding gehaald. Het leek uiterst eenvoudig en ik was er dan ook van overtuigd dat dit mij ging lukken. Daarbij ben ik sowieso van mening dat je ook altijd positief moet denken want als je ergens al met negatieve gedachten aan begint hoe denk je dan ooit te kunnen slagen? Helaas was mijn moed meer een vorm van hoogmoed en moest ik al snel toegeven dat wanneer het ging om linkbuilding ik dit beter over zou kunnen laten aan een specialist. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vakman en zo kwam ik terecht bij 1Gooddesigner die mij alles wist te vertellen wat ik wilde weten en die voor een zeer aantrekkelijk prijsje mij uit de problemen kon hebben. Achteraf vraag ik mij wel eens af waarom ik zo lang ben blijven dralen en waarom ik niet meteen een specialist in de arm heb genomen. Het had mij zoveel tijd en geld kunnen besparen!

Linkbuilding is altijd rendabel

Het is nog niet algemeen bekend maar ik kan u vertellen dat linkbuilding te allen tijden rendabel is. Ik heb het zelf mogen ervaren. Zoals ik in het voorgaande al schreef had ik geen idee van het hoe en wat omtrent linkbuilding. Gelukkig maar dat ze mij daar bij 1Gooddesigner alles over wisten te vertellen zodat ik goede keuzes kon maken over het wat ik met mijn website wilde bereiken. Dat zijn dingen waar je zelf niet eens bij stilstaat terwijl dat juist zo belangrijk is. Ik heb dus duidelijk geleerd dat het soms beter en vooral efficiƫnter is om een specialist in de arm te nemen dan om zelf maar wat te blijven aanmodderen. Ik ben dan ook blij dat ik contact op heb genomen met 1Gooddesigner. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan en dat ze er alles aan hebben gedaan om mij te helpen. Ik ben nu veel bekender met het fenomeen linkbuilding en het is ook op een optimaal perfecte manier toegepast op mijn website. Dit heeft geleid tot:

  • meer bezoekers die mijn website wisten te vinden
  • meer opdrachten en nieuwe orders
  • uiteindelijk zal dit hoogstwaarschijnlijk leiden tot een hogere omzet, dat is natuurlijk de droom van iedere ondernemer

Mocht u ook op het punt staan om gebruik te gaan maken van linkbuilding dan bent u bij 1Gooddesigner altijd aan het juiste adres! Hier werken mensen die niet alleen heel veel verstand van linkbuilding hebben maar die daarnaast ook nog eens hart voor de zaak hebben. Ik heb dit zelf mogen ervaren en als het om linkbuilding gaat zou ik eenieder willen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Hier klopt u nooit tevergeefs aan en dat is altijd fijn om te merken.

De omslag

Zoals ik al zei, ik haalde met mijn bedrijf niet het gewenste aantal orders binnen als dat ik bij het oprichten van mijn bedrijf had gehoopt. Op dat moment had ik wel een mooie website gemaakt maar ik had nog nooit van linkbuilding gehoord dus ik haalde niet veel bezoekers binnen. Dat is aanzienlijk veranderd nadat ik mij had laten informeren over linkbuilding. Het is werkelijk fantastisch wat je met dit fenomeen kunt bereiken. Het zorgt ervoor dat je hoog in Google eindigt waardoor meer mensen jouw bedrijf zullen aanklikken wanneer zij met zoekwoorden werken die aan jouw site gekoppeld zijn. Linkbuilding zorgt ervoor dat het zoekproces geoptimaliseerd wordt en dat is precies wat u als ondernemer wilt. Daarnaast is het ook voor de klant heel erg fijn want door middel van het invoeren van een paar simpele zoektermen komt hij meteen uit bij het bedrijf dat hem of haar het beste van dienst kan zijn namelijk: bij u! U kunt linkbuilding dus vergelijken met het aanleggen van een paadje naar je bedrijf toe waarover de klanten je winkeltje binnen schreiden. Waarom zou u deze weg een modderige drassige route laten zijn wanneer u het ook mooi kunt asfalteren? Dat is wat linkbuilding doet en dat levert u aanzienlijk meer potentiƫle klanten op. Ik heb het aan den lijve ervaren en ik zit nu zelfs al voorzichtig aan uitbreiding te denken! Dit is toch de droom van iedere ondernemer? Ik ben erg blij met alles wat ik met 1Gooddesigner heb weten te bereiken en ik gun u dit ook van harte! Kijk vandaag nog even op hun website voor de nodige contactgegevens.

Comments are closed.

Post Navigation